GYIK

Hol kerül megrendezésre az első Dacia Majális és hogyan jutok el a helyszínre?

Az első Dacia Majálist 2019. május. 18-án rendezzük meg a kiskunlacházi repülőtér területén, ahova az alábbi útvonalakon tudtok eljutni:

Budapestről:

51-es úton (M0-tól kb. 25 km) Kiskunlacházáig, majd ott fordulj Bugyi felé balra.

Elhagyva a Kiskunlacháza táblát, a vasúti átkelő után:

jobbra fordulva, a Reptér bejáratát illetve (80 m)

Dunántúlról:

Dunaföldvári Dunahídon át, Soltnál Budapest (Észak) felé (Solttól 45 km)

vagy:

M9-es Dunahídon át Kalocsa/Budapest felé az 51-es úton (100 km)

Kecskemét, M5 felől:

M5-ösön vagy 5-ösön Dabasig, majd Bugyin át Kiskunlacházára (az út a repülőtérhez megy, Dabastól 28 km)

 

Hozhatok magammal üdítő italokat és szendvicseket?

Igen, a rendezvény egész területére behozhatod az otthonról hozott szendvicseket és üdítőket. Megkérünk, hogy a szemetet az arra kijelölt helyre dobd és közösen figyeljünk a rendezvény tisztaságára

 

Érkezhetek 9:00 óra előtt?

Igen, a csapatunk szeretettel vár már 8:30-tól, azonban korábban nem tudunk beengedni. Figyelj a programok kezdési időpontjaira is, hogy ne maradj le semmiről!

 

Minden programon van felügyelet?

Igen, minden programunkhoz megfelelő személyzetet biztosítunk, hogy mindenkinek élvezetesen és biztonságban teljen a napja. A terepen való tesztvezetés során pedig szakképzett instruktorok fognak segíteni nektek az eligazodásban.

 

Lesznek gyerekeknek szóló programok is, illetve számukra kialakított részek?

Természetesen gondoltunk rájuk is és nekik is terveztünk izgalmas feladatokat az egész napra. Ezen kívül lesz orvosi felügyelet is a helyszínen, illetve pelenkázó és baba-mama szoba is a legkisebbek számára.

 

Mindenki részt vehet az előregisztrációban?

Az előregisztrációs felületen keresztül csak Dacia tulajdonosok regisztrálhatnak, de a rendezvényen mindenkit várunk szeretettel márkától függetlenül.

 

Háziállatokat be lehet hozni a rendezvényre?

A rendezvény területére a jogszabályban meghatározott segítő kutyák kivételével nem lehet háziállatokat behozni.

 

Hol tudok majd parkolni?

A bejáratnál kollégáink segítenek majd és elirányítanak megfelelő parkolóba.

 

Lesznek tesztvezetések és autós ügyességi feladatok is?

Igen, egész nap lesz rá lehetőség, illetve kipróbálhatod és megtekintheted majd az összes Dacia modellt is. A tesztvezetésben való részvétel feltétele az érvényes jogosítvány. A tesztvezetéshez és az ügyességi feladatokhoz mi biztosítjuk az autókat, így nem kell aggódnod a saját Daciád miatt. A részvevők biztonsága érdekében mindenkinek, aki tesztvezetésben részt akar venni, előtte alkoholszondát kell fújnia, illetve felelősségvállalási papírt kell aláírnia, ami során elkérik a tesztvezetéshez szükséges adatait.

 

Használhatok drónt a rendezvény területén?

Drónt a Rendezvény területére bevinni tilos. Miután a Rendezvény helyszíne repülőtérként üzemel, a Szervező kifejezetten felhívja a Látogatók figyelmét arra, hogy a drónok reptetésével elkövetett légi közlekedés veszélyeztetése bűncselekmény, ahol a kiszabható büntetésen felül az eszköz is elkobzásra kerül.

 

Végül ne feledjétek, hogy szabadtéri esemény lévén sok a napos terület, ezért javasoljuk, hogy gyerekeitekre is gondolva, készüljetek megfelelő védelemmel napszúrás ellen. Folyamatosan figyeljetek a megfelelő folyadékpótlására is a nap folyamán. Emellett nyugodtan hozhattok magatokkal kempingasztalt és székeket is az eseményre.